Alla mammors dag

Om ni inte visste så är det Morsdag idag. Intressant...
Men gav en äggklocka till mamma, hon vart glad. Så har vi ätit trårta typ hela dagen. Först åt vi till frukost (jag började må illa redan där) sedan gick vi till mormor och där blir det förståss mycket mer. Fick avstå från mycket för att inte spy eller nått. Men åt god paj, fast blev väldigt trött av allt socker. Blir inte ni trötta av för mycket socker? Eller andra kanske blir hyper eller nått?..

Sen när jag kom hem blev det plugga lite till matteprovet på tisdag. Förhoppningsvis går det bra för mig, vill ha MVG 8D
Kom på att jag måste träna på att bli mer bestämd i rösten till debatten på svenskan imorgon så jag kan höja mitt betyg. Får väl öva lite. Hoppas ingen tycker jag är konstig om jag sitter och pratar med mig själv...

Äggklockan jag gav mamma. Tyckte katten var söt :)

 

Rosen såg konstig ut men tog kort på den endå.

 


Gratisbio.se

Har blivit medlem på  sidan Gratisbio
Man samlar poäng och får t.ex. gratis biobiljetter eller presentkort.  Vet inte om det är så bra men testar. Skulle ju vara kul med lite gratissaker ibland ;P
Om ni undrar får jag poäng för att blogga om sidan, hehe. x)


Musikvideo


Filmen Jag, Isabelle och Anna gjorde i fredags.
Är lite konstig men tycker den vart ganska bra.

 


Lördagen

Hann inte göra något inlägg igår men kommer nu, fast hände typ inget specielt ;P
Men var i Linköping då och köpte resten av grejerna till avslutiningen. Skor, kavaj och så. Lägger ut bild på dem på avslutingen. Kommer gå och längta till den dagen bara för jag vill ha de fina kläderna på mig ;)
Sedan var jag med Anna på kvällen. Började med en liten promenad, vi ville sitta på en bänk som vi brukar sitta på men den var upptagen så vi gick förbi där flera gånger och glodde ut personenXP
Klockan nio vart det dags för Eurovision, jag kollade inte så noga utan satt och vräkte i mig choklad x) Men tyckte Serbien var bäst.

 


Life Of A Gangsta'

Hejsa hejsan!
Har haft superkul idag med Anna och Isabelle. Gjorde en liten film tillsammans. Eller är en musikvideo kan man säga. Hade i alla fall sjukt roligt och vi såg jättebra ut som gangsters ;D Har lite snygga bilder som kan visas.

Okej, jag ser sjuktful ut på den bilden men Isabelle ser konstigare ut xP

Hon var töntig och ville ine vara med.

 

Lite coola bara ;D

 

Tyckte den bilden vart så bra.

Ser nästan ut som en kille, om man inte räknar med håret, ansiktet och naglarna :P

 

Lägger upp videon imorgon, måste bearbetas först så hinner inte nu.
Sov gött alla tranor!


 


Katter gör än glad

Hallå!
Har just skrivit utvärdering om musiken på dexter. Kollade också min frånvaro och såg att jag kommit försent till idrotten en gång förra terminen.? Det kommer inte jag ihåg...Känns som hela mitt liv är förstört nu :'( Allt jag kämpat för är förstört.
Okej, kanske överdrev lite. Men fick tillbaka min kostdagbok och utvärdering av den. Tycker jag kunde gjort lite bättre. Är besviken på mig själv, måste bättra mig till nian.

Kollade på lite roliga bilder för att bli gladare. Funkade, katterna är så söta :D

 




Härlig utedag i skolan (jätte..)

Skönt att vara hemma och sitta och lata sig.
Har ju varit ute hela dagen i skolan och först spelat multibrännboll sedan joggat runt Bysjön. Fast gick mest för Anna fick håll i början men hon kämpa på. :)
Tyckte det var ganska kul (om man bortser från att det regnade, vart kallt och jag hade lerstänk upp till knäna!) och på brännbollen kom klassen tvåa. Ganska bra faktiskt, i alla fall om man jämför med förra året...
Nu ska jag fortsätta att lata mig. Blir nog att mysa i sängen med en bok. :)

Sådär glad var jag när jag kom hem ;)

 

Har haft en  låt på hjärnan under hela tiden vi joggade och kom inte ihåg hur texten gick. Lite irriterande. Men nu har jag kollat upp det :D Lägger upp låten här.

 


Coraline

Mitt hår är lockigt som vanligt även fast jag plattat det. Fast hölls sig platt tills förut när jag var ute och gick med Anna. Är så trött på regn...
Kollade på film med Anna också. En av mina favoriter, Coraline. Stop-motion animerad film regisserad av Henry Selick. Tycker det är så coolt med stop motion och den här är en slags 3-D med. Fast inte en sån där när man har glasögon och grejer kommer ut ur tvn. Den här är gjord som om man ser med två ögon, om ni fattar ;) Någon som har sett den?
Hade ganska kul på engelskan idag i skolan. Skulle göra små teatrar och jag skulle fria till en person men just då gjorde den personen slut. Alla andra i klassen gjorde också väldigt bra pjäser, hoppas vi gör fler på torsdag.
Imorgon är det Alléklassikern. Ska springa runt Bysjön som är ca en mil och spela multibrännboll, fast inte sammtidigt. Så döda inte någon spindel så det blir regn, snäll. :)

Lite gulliga bilder på Findus när han var påskkärring en gång.

 


Bajsattack!

Känner för att klaga lite, så säg inte att jag inte varnade er.
På idrotten idag kom det några svanar eller nått och flög över oss och just då måste de så klart skita. Nästan hela klassen hade bajs på sig och ingen fick bada. Fast jag fick inte så mycket på mig xP Sedan har jag fått soleksem på handen ingen. De hade försvunnit men kom tillbaka när jag var i solen förut. Allt är skit, och då menar jag det, skit!
Ne nu är jag klar, ska sluta klaga. Om någon undrar hade jag uppvärmning på idrotten med, och det var innan allt jobbigt hände som tur var.
Just nu tvingar Isabelle mig att kolla på en video med en kille som hon tycker dansar jätteroligt. Kan länka den så blir hon glad ;)

Isabelles länk!!


Där har ni den. Han sjunger att det regnar guld eller nått..
Nu har mamma gjort en rabarberpaj (okej mormor gjorde det mesta) som snart ska provsmakas. Fast borde inte, kommer bli tjock i slutet av sommaren av all glass och pajer...Bara en liiiten bit... eller två. ;)


Alvin and the chipmunks

 

Hat kollat på Alvin och gänget- eller Alvin and the chipmunks. De är så söta. Fast de sjöng inte så bra och var svårt att höra vad de sa ;P Funderar på att se tvåan någon gång. Är kul att kolla på barnfilmer ibland. Man vet hur det kommer sluta-lyckligt! Någon mer som har sett den?

 


Ny flaska

 

Som ni ser har jag målat naglarna, blått. Köpte nagelacket i fredags. Är så härligt att öppna en ny flaska och få massor med färg på pensel. I slutet måste man gräva i botten och det är så jobbigt. Men kunde nästan inte få upp locket på flaskan förrut xP

Annars har man varit i stugan. Var skönt en stund när solen var framme men annars var det jobbig blåst. Tog i alla fall några bilder.


En gammal telefon som är i källaren i stugan


En brunn i källaren också, tänker hela tiden på The Ring när jag ser den.
Samara kanske kommer och tar en på natten ;)


Liemannen glömde nått...


En envis snigel som skulle upp på stolen hela tiden.
Tycker bilden vart ganska fin :)

Hm, käns som vi har mycket läskiga prylar i våran källare. Synd att jag inte tog kort på motorsågen också...


Årets nya smaker

2-1 till Mjällby mot ÅFF. Lite surt men den här gången fick ju Anna och jag i alla fall se ÅFF göra ett mål. Sedan gick vi och köpte glass, jag köpte magnum gold. Är ju tvungen att testa de nya smakerna ;) Men den var ganska god, fast inte godast. Vilken smak tycker ni är godast i sommar?
Anna och jag spelade tetris också. Jag vann med typ 28 000 poäng :P

Lyssnar på en låt och får lust att dansa. Tror jag ska göra en strreetdance dans till den, är ju bra träning ;) I nian ska man ju göra en egen dans med kompisar och visa upp. Kan börja nu. xP

Ser ut som jag har jättekort hår på bilden xD

 


Greyson Chance


Han sjunger så sjuktbra!
Klart bättre än Lady Gaga, om han ger ut en skiva ska jag ha den!
Skulle vara så coolt att kunna spela och sjung så bra.


Sommarens nackdelar

Har precis bytt lakan i sängen och nu doftar det rent, härligt! :D

Nu börjar det bli sommar och det är ju härligt med värmen och allt men det kommer mycket nackdelar med. Som att man måste ha fönstret öppet och därför inte kan stänga när alla irriterande ungar skriker så man får ont i huvudet!!! Varför kan de inte vara tysta?! Och igår höll jag på att bli uppäten av mygg, fast jag slog ner dem. ;) Vad tycker ni är värst med sommaren?

Nu ska jag nog ut och njuta av solen i skuggan och läsa en bok.

Kanske lite sent, men en blid på mig när håret var nyklippt.

Klippte det i tisdags förra veckan.

Världens största smajl eller nåt. xP

 


Jumbosize penna

 

 

Var bara tvungen att lägga upp en bild på denna coola penna jag fått av Anna från Liseberg. Men det blir lite jobbigt att skriva med den efter ett tag. :P

Just nu sitter jag och väntar på att få gå och lägga mig. Ska läsa lite och sedan blir det time för att ta igen de där timmarna med sömn jag missat. Hur intressant som helst va?..

 

Hoppas ni sover gott

och vaknar torrt(t)...

 


Första härliga sommardagen

Kände för att lägga upp en bild på dagens klädsel så här kommer det.

En gammal kjol med tröja, leggins och converse. Jaha nu har jag gjort det..

Idag har solen gassat och trodde jag skulle dö på idrotten. Men annars har det varit skönt. Åkte in till Linköping med Isabelle efter skolan. Höll nästan på att missa bussen när vi skulle dit. Fick springa sista biten och de som satt längst fram glodde på oss xP Men här kommer lite härliga bilder ;D


Såg en kanot och fick gratis godis :D


Fick ont i fötterna


Köpte ett par shorts på b.young


Köpte också ett hårspänne jag ska ha på skolavslutningen.
Resten av bilderna vart suddiga :(

Har annars varit ute lite med Anna på kvällen. Hade ett dilemma, ska vi till Ekenäs imorgon eller kolla på matchen mellan ÅFF-Mjällby?? Vart matchen ;) Så fajtade vi med lite myggor också, jag fick in ett par ganska bra träffar tycker jag 8D


Kiwiwiw

 


Sitter och käkar kiwi och kollar på tv. Rätt slappt. Kollar på MTV at the movies. Tror jag vill se Prince of Persia, någon som har sett den?
Var skönt ute förut när jag spelade tennis. Fast vi började prata om att Anna och jag är kändisar. Jag har ju faktis varit med i Klippet, två gånger! Och Annas bror har varit med där, status!

Igår fick jag två linnen från La Redoute, ett blått och ett vitt.
Kostade bara 99kr tror jag.

Blid hämtad från hemsidan



Äntligen hemma!! (inte TV-programmet...)

Hej alla! Har ni saknat mig?
Fick sluta tidigare idag för det var talang på eftermiddagen. Var väldigt många bra nummer och några från klassen :)
Just nu sitter jag här och kollar på lite bilder jag tagit under hajken. Igår kom jag hem då. Överlevde! Fast fötterna och benen var inte precis överlyckliga. Har fortfarande lite ont. Men det var mysigt på kvällen och hade ganska kul. Men första natten sov jag högst två timmar och frös skitmycket. Kommit fram till att jag måste ta igen ca 12 timmars sömn. Bara att sätta igång ;P ne, ska spela tennis först i det fina vädret.

Några bilder från när vi var i Botorp (var där i tisdags) men tagna med mobilen så får försöka se något.

Isabelle, lika glad som alltid...



Anna som sitter vid brasan där det grillades chips och strumpor...


Alla vart gladare när de fick tutor att blåsa i. Firade Isabelle och kanske lite sent men..
GRATTIS ISABELLE!!


Hej då datorn..

Har ätit mammas goda lasagne nu. Mums! Men kanske lite för god...
Har i alla fall packat det mesta för morgon dagen. Helt otroligt men jag fick plats med allt i väskan. Fast har inte försökt få i kudden än...
Kvällen ska nog spenderas med att säga hej då till datorn och tvn och "snyft" toaletten :( Hur ska det gå, ungefär ett dygn utan toalett? Får hoppas att vi har lite kul ute i skogen ändå och att vädret är bra. Om det är soligt är jag nästan 100% säker att jag kommer hem röd om armarna. Hoppas att min nya solskyddsfaktor med styrka 30 hjälper åtminstone lite.
Jaha, vad ska ni hitta på ikväll?


Försommar?

Idag har det varit rikitgt fint väder ute och det har firats med att spendera mesta av tiden utomhus.
Min käre far vågade till och med att spå denna dag till årets första försommardag.
Ute i solen så låg jag mest och slappade, tog en vattenmelonsbit då och då.

För övrigt så kom jag hem från Liseberg inatt, ca 02.30.
Tog inte så mycket bilder eftersom jag spenderade tiden mer på att ha kul än att ta kort :)
Har ju aldrig varit på Liseberg även fast jag har varit i Göteborg så många gånger (!)
Åkte bland annat kanonen och balder, var otroolig lång kö på balder!
Hela resan var okej, fast man varit riktigt trött i fötterna när man kom hem sedan.



Några av alla vattenmelonsbitar som blev avverkade idag :D



Viva la Diva



Har målat naglarna, om någon undrar, i färgen ovan från viva la diva (älskar det märket men vet inte varför ;P) Fick bli en liten söt blomma med, tycker det är så gulligt och så är det lättare att hålla reda på höger och vänster ;D. Vill köpa lite nya färger till sommaren. Någon som har några bra förslag på härliga sommarfärger? :)

Var neråt förut på hemligt ärende, gick ganska bra ;)
Annars så känner man sig yr i huvudet och vet inte varför. Kändes som marken rörde sig när jag satt och åt tårta förut, tur att jag satt ner annars vet man inte hur det skulle gått. Kanske är så för att jag missade en timmes sömn i natt tror jag, får lägga mig tidigare i natt. Men får testa med vatten så länge, kanske inte är van vid solen?


Som en balettdansös

He-he-hej!
Sitter här i min gosiga lilla säng och tänker på hur graciös jag är.
Höll på att snubbla på täcket förut när jag skulle lägga mig i sängen. ;P
Förresten såg jag typ världens (eller i alla fall Åtvids) äckligaste daggmask förut.
Den var typ en halvmeter lång, eller nästan.
Men vart livrädd.
Trodde först det var en pinne men så började den röra på sig.
Såg hur äckligt ut som helst och jag höll på att gå på den! :S
Annars har dagen till största del tillbringats hos Sofia.
Tvingat henne att kolla på 21 Jump Street och lagt pussel ;)
Fast det blir jobbigt efter ett tag med pussel, speciellt om inte ramen vill fungera...
Nu ska jag snart försvinna till drömmarnas land (eller mörkrets..) men först ska jag till bringa lite tid med min bästis datorn.
Hm, jag tror jag måste komma ut lite mer...
God natt på er alla barn, hoppas inte Freddy Krueger kommer och tar er! :D


21 Jump Street

Nu har jag varit och kört tennis med Anna.
Kul men är jobbigt när vi måste göra massa styrkes övningar...
Har tagit en trevlig dusch med, fast när jag var klar kom jag på att mamma spydde i duschen förut och då var det inte lika trevligt längre..
Annars har dagen tillbringats med hårt slappande ;)
Kollade på ett avsnitt 21Jump Street förut.
Tycker det är så himla roligt och bra, speciellt Johnny :P
Ska nog bli sådan polis när jag blir stor...eller nått.

Intro sången till 21 Jump Street säsong 1
I like ;D



Vi kom inte på någon rubrik så vi skiter i den...

Nu skriver vi nått..
Hej!
Idag har Anna och jag varit ute i skogen!
Johanna är rädd för småkryp - bådar inte gott inför tältningen med klassen nästa vecka!
Du får rädda mig från dem Anna, min riddare :D
Men är det inte bara killar som är riddare?! :o
Anna det 2000-talet nu, du vet lite modernare.
Jaja, men riddare är ju faktiskt från medeltiden.
Oj, är du så gammal Anna. Coolt, hur var det att leva utan toalett?
Men nu tycker jag att vi ska gå över på ett lite mer seriösare inlägg ;)

Jag och Johanna ska förbereda något trevligt i helgen som vi ska ha med till campingen :D
Hehe 8DD!
Ja vi kommer inte säga vad,  för det ska bli en överraskning.
Jajamensan! Hoppas det regnar imorgon för då ska jag tvinga ut Anna.
Johanna är lite speciell som ni kanske har märkt.
Du med Anna, vi kan va speciella tillsammans :D
Som ni märker börjar det sina på något att skriva om ...

Coola bilder som vi tog förut när vi var ute i skogen!

När Johanna fuskar på inte nudda mark
...



Anna försöker gömma sig x'D



Man kan aldrig sluta skratta åt Johannas face på bilden!



Jag växer 8D



Lite fin avslutningsbild.

HEJ DÅ!!!!!!!!!!


Klänning

Min klänning jag skickat efter från ellos kom idag :D
Tog bara två månader eller nått...
Här kommer bild på den och klänningen jag köpte i lördags.
Funderar på om jag ska ha någon av dem på avslutiningen?...





Drack smoothie idag :P


Ni förstår hur roligt jag har när jag lägger ut en bild på en smoothie i kaffelatte glas xP
Och ändå har jag bara varit ledig i tre dagar, halva veckan är kvar...


Dokumentären om Åtvidaberg

Fick lust att lagga upp den här filmen.
Den är ju så bra ;P


Arctic Outbreak

Bilden är tagen härifrån...

Såg filmen Arctic Outbreak igår.

Handlar om några som är på Antarktis och forskar.

De hittar de en larv/insäkt som biter än och kryper in i kroppen och lägger ägg.

Sedan blir man typ uppätan inifrån :S

Och de måste se till att det inte sprider sig till resten av världen.

Ganska äcklig film med mycket kryp och spyor men ändå ganska bra.

Tycker det är så äckligt med små kryp och krälande saker.

Så när vi är på hajk och om jag börjar skrika för minsta lila kryp så vet ni varför ;)

Jag vill inte bli uppäten inifrån.

 


Expert på att vara lat :D

Söndag idag om någon undrar.
Jag är typ expert på att slappa.
Först sover man tills man orkar gå upp och äta frukost,
Sedan går man och lägger sig igen,
När man orkar går man upp och klär på sig sedan lägger man sig igen,
Sen sätter man sig vid datorn och nördar och
Nu funderar jag på att lägga mig i sängen med datorn...
Har blivit beroende av anime serier.
Även fast de igentligen inte är så bra måste jag fortsätta kolla... ;P

Igår var jag i Linköping med mammi och pappi.
Köpte en jättesöt klänning, kanske kommer bild på den senare.
Så åt vi på McDonald's, coolt va :D
Var jättesmutsigt där...

Läste ut boken "Pojken som inte fanns" om någon undrar.
Man blir rätt arg på hans mamma.
Men om inte läst boken gör det!
Fast kan ju börja med ettan, "Pojken som kallades det".
Böckerna är skrivna av och handlar om Dave Pelzer.


Ny storm på väg eller?

Blåser ute och inte lite!
Kunde nästan flyga hem, bara det att ibland ändrar blåsten riktning.
Men pratade om vandringen vi ska ha vecka 20 på idrotten.
Hjälp, jag kommer dö!
Inte gå på toa på ett dygn :S
Kan inte någon komma och hjälpa mig?
Sedan på onsdagen så ska man på gymnasie snack på faceten eller nått.
(Just det, hade ju skickat en ansökan till det ja och kom med. :))
Då är man nog skapligt glad.
Vem vill planera min begravning?

Annars då, fick chokladpudding i skolan ;P
Värsta sensationen.
Sen har Anna och jag diskuterat vad man gjort med alla barnprogram nu för tiden.
Bara skit!

Jahopp, dags att förberdea sig för en vecka ledigt då :)


Äcklig solbränna :S

Hallå hallå!
Varit i stugan idag, sådde lite frön.
Så har varit ute i solen hela dagen och även fast jag försökt vara försiktig har jag blivit röd på armarna. :S
Hoppas bara det inte blir som förr sommaren, då fick jag soleksem så fort jag gick ut.
Inte kul, INTE kul!
Annars har det varit okej, fast fanns mycket äckliga kryp där ute.
Nu ska jag bara sitta inne (vid datorn) och hålla mig borta från allt sånt.

Någon som gjorde något kul på Valborg då?
Isabelle och jag vann två biobiljetter :)
Nu ska vi komma överens om vilken film vi ska se med ;P
Är öppen för förslag på bra filmer.

Hemstudiedag imorgon :D
Har redan gjort de mesta läxorna också.

<-----Ny bild :D

RSS 2.0