Trädgårdsparty

Solig dag som vi förståss tar vara på genom att vara ute och njuta. Gjorde lite roliga saker med Isabelle och Anna i Annas trädgård.


Klädsel valfri men hatt obligatoriskt!


Härliga drinkar som Anna och jag fixat med




Anna gör något klurigt


Svåra frågor i min tipspromenad






Anna hade en lite musiktävling (jag vann 8D)


Jag konsentrerar mig


Sedan lite kubb






Åt lite mat, tycker vi lyckades väldigt fint med efterrätten.

Så avslutade Anna och jag dagen med en tennismatch.


Bada Bada Bada

I gåååååår....tillbringade jag största delen av dagen med min kompis Sofia vid sjön i Fröjerum. Badade och byggde väldigt fina sandslott, eller skidbackar och sköldpaddor. Vart bad i ca 3½ timme. Så en härlig sommar ska vara. :)

Upptäckte att jag har en handduk som matchar min kofilt. ;D




Grannarna fortsätte att visa att de finns


Överlever inte utan näsdukar just nu. Har haft ont i halsen och nu börjar näsan rinna. Känns ju trevligt så här i sommar värmen som bara stiger för varje dag. Jag blir jämt förkyld på sommaren! Är det inte på vintern man ska vara sjuk eller?

Trotts förkylning har jag bakat muffins och blev rökförgiftad av grannen med förut när jag satt på balkongen. De grillar, fast är faktiskt inte en hel gris den är gången. Nu har de ställt ut en TV i trädgården och har på musik på högsta volym. Längtar tillbaka till farmors stuga...


MiDsomMarsLut

Tjo hej på er! Hemma från misdsommarfirande hos farmor. Blivit mycket mat och kortspel. Har lämnat systern där så kan få en lugn vecka här hemma nu. :) Känns som det vär väldigt länge sedan sist det var bra väder på midsommar.


Häliga goda jordgubbar :D


Jag och den gamla kaminen, har mång fina minnen från när jag slagit i tårna i den ett flertal gånger.


Fin blomma som stack ut från alla det gröna, tyckte det såg coolt ut..


Tycker humlan är fin, ville bli kompis med den, men...


Sommarkollage

Som sagt åker jag iväg till farmor i morgon och kommer hem på söndag. Så ha det så bra nu alla under midsommar. Lägger upp ett kollage jag gort för ett tag sedan med lite kläder och accessoarer som jag tycker är fina. Det mesta är från Gina Tricot och Scorett tror jag. (Har inte klippt ihop dem så fint :P)




Önskar öronproppar!



Hej på er! Hittade en lite frän bild, tror Anna har tagit den. Sitter på mitt rum för tillfället och väntar. Fast under tiden lyssnar jag på alla trevliga grävmaskiner utanför. *Suck* Så fort grannarna blir tysta är det klart att något annat måste börja låta. Måste nog införskaffa mig ett par riktigt bra öronproppar... eller två. Ska bli såå skönt att åka ner till farmors sommarstuga i morgon, då slipper jag alla grannar och grävmaskiner. Hur ska ni fira midsommar? Blir det någon dans runt midsommarstången eller kanske ni bryter traditionerna och gör något nytt? :)


Solskensdag



Hela dagen har sprudlat av fint väder (kanske lite för fint ibalnd..) så varit ute och kört kubb med Sofia och Anna, vi gjorde väldigt fina torn ;) Gjorde muffins med, skulle tagit en bild, men de vart väldigt goda. Så lite tennis på det så har ni hela receptet :P Fast skulle gärna kunna ta bort att bli helt röd om benen och händerna av den röda sanden på banerna. Tyckte folk kollade lite konstigt på mig när jag gick hem...
(Ska föröska göra ett lite roligare inlägg någon dag ;))


Dagarna kommer och dagarna går...

Ännu en helt vanlig dag i Åtvidaberg har passerat förbi. Det vanliga, vräkt i mig nybakade bullar, fått tennisbollar att försvinna spårlöst och blivit överfallen av läskiga små barn. Sedan avsluta detta med att sola utanför garaget och spela hög musik i försök att störa grannen. Ja, nu vet ni det ;)


Solstund med Anna och Johanna


Dead Or Alive

Anna och jag har kommit på värsta bästa idén till en film. Kommer kanske spela in senare i veckan och om det blir bra lägger jag upp den. "Jag pratar inte björniska" xD Klockren!



Den här musikvideon är nog den bästa jag sett. Älskar den, han dans, och de som nurrar och kläderna :'D Sjukt bra! Låten är ju ganska bra den med.. ;)


¡Bunos días!

¡Hola Amigos! Kommer ha glömt bort all spanska till skolan börjar igen :P Hjärnan är värsta seg och man fattar ingenting. Men nu har jag tagit mig upp ur sängen och ska nog fixa naglarna. Ska bara kolla vad mamma har varit och handlat, kanske något gott 8D
Vad hittar ni på idag då? :)


Gulliga katten Findus som jag delar husrum med. Tyckte han kunde pryda detta inlägg :)

¡

En dag med skratt och tårar...

..eller kanske inte så mycket tårar. Vad kan man säga, kollade på Star Wars III med Anna förut. Nu vet hon vem som gömer sig bakom den svart masken ;) Kan inte fatta att hon inte sett filmerna förut :O Vi har varit och bokat plan me, på tisdag blir det tennis, någon som vill vara med? ;D
Men nu blir det mysa ner sig i sängen med gosig kofilt och läsa lite. har nyligen läst ut boken Elsas Mode, bra bok om man gillar att läsa om bloggar.

Ska bara skriva, är med och tävlar om ett katthalsband från Esmeraldaskatthsop. Tävlingen finns på Michelle Petterssons blogg. Kolla gärna :)

Måste tipsa om Facebooks bästa grupp - Anna's Fanclub XDDD - skapad av Sofie Löfgren. Bli gärna medlemm. :D


Bild från när jag och Fia gjorde filmen Äpplemos en gång. Kollade på den förut, var väldigt kul att mosa äpplen. :D


Härliga Gucci

Har kollat runt på lite olika bloggar och sidor idag. Fick fram Marie Serneholts blogg på Elle och läste ett inlägg om en tävling. För att vinna skulle man skriva om sina bästa sminktips så kollade lite på komentarerna. Fans väldigt många tips och väldigt bra och smarta. Kolla in inlägget och läs komentarerna om du har några frågor om din smikning så kanske du får svar ;)

Kollade lite på solglasögon också och fick upp en sida med massvis av olika kända märken. Hittade ett par snygga Gucci brillor för bara 1 457kr. Hehe, någon som vill köpa dem till mig? :D Fast de kanske inte precis är solglasögon...


Bild hämtad här.

Måste bara tipsa om Maria Montazamis blogg. Hon är en så himla härlig person.


Med stort b



Hade inget att göra igår så gjorde en film och tyckte bilden var så rolig (fast väldigt dålig upplösning). Vet inte om jag lägger upp den, vart lite konstig (som ni ser) ;P Om ni undrar över outfiten är det bara att fråga ;D

Fick lite damp igår när datorn inte ville som jag och internet inte funka. Så sorterade lite bilder. Raderade mer än 100st bilder från mobilen och har kvar ca 300st (har haft den ca ett halvår).

Det alla pratar om idag är troligen Bröllopet med stort B så är ju tvungen att nämna det. Får hoppas vädret blir bra för dem ;) Annars är det intressanta vilka som är där, vad de har på sig och vad det blir för mat. Kanske slår på teven senare och kollar lite. Orkar inte åka upp idag till Stockholm och hälsa på alla.

Vad har ni för er idag då? :)


Nu röjer vi



Fick en filt av mamma igår. Den är licksom pricken över i i mitt coola rum ;) Finns matchande gardiner också som jag kanske ska ta, eller? Vad tycker ni?
Upptäckte just en sak. Ligger en stor katt i min säng och märkte inte när den kom dit...

Men idag är det fredag så blir väll att festa sedan. Någon som ska med? :P Kanske drar till Stureplan och röjer lite.


Sommaren är kort


Anna på beachen! ;D

Ännu en var sommardag så gick till Bysjön (eller Dysjön ;P) men Anna. Kanske inte vart  så mycket bad men schtekte i solen lite. Äntligen känns det som sommarlov! Fast var lite jobbigt med solen när vi körde tennis. Kunde ju inte se bollen... Ha det gött i solen nu, innan den försvinner. Kom och tänka på Tomas Ledins låt "Sommaren Är Kort" nu xD

Ska gosa ner mig i sängen och kolla på en film jag hittade i en låda i köket. Känner mig lite konstig som gör det när det är sol ute..


Första doppet










































Inte så jättesmickrande bild åvan..



Dagen har tillbringats mestadels i solen. Var i Grännäs med Anna och tog årets första dopp. Var väldigt kallt men är nöjd. Sedan körde vi badminton vid våran stuga. Tyckte vi varit så duktiga så satte oss i solen med var sin pepsi och kelade med grannens katt. Anna fick en liten present också för hon varit så duktig (en påse hemodlad plocksallad om någon undrar ;P). Snart ska jag säga hej då till dagen men först ska jag göra något annat...


Ass-slide

okej, ska vi ladda över bilderna då?


Så här ser en vanlig dag ut i Johannas liv, dag efter dag ...


Fighting the water (dark water...)


Lite glass på det verkar väll bra? ;D


+ lite exercise och du har den nya kändislivstilen!


Slutresultatet blir fantastiskt bedårande - glad som en solstråle! :D


Ett utsökt konsverk i dess högsta glans


Ännu ett bedårande konstverk, vad kan jag säga? Parken är ju rena konsthallen för de konstälskande.
(Johanna vill säga att hon hittade på en ny sport med den här bilden. Men hur den går till går vi inte in på nu ;))


Anna posar i det underbara vädret


Johanna visar upp sin akrobatiska sida, showade lite för pensionärerna på boulebanan.
Nästa visning är den 18/6 kl. 18.06 i Folketspark - missa inte denna gyllene chans att få se akrobatik på proffesionell nivå!


Gästuppträdande av legenden Anna Hanström då ni kan bl.a. kan se hennes världkända pose den "Franska Skogssnigeln" - missa inte för gudsskull!


För att återgå till berättelsen så bar det utför så där vid två-tiden.


Sedan började det regna...


..men vi var inte sura för det. :D


Sedan var det inget mer om det. Dags för nöjesdrickande (av pepsi ;D).

Om ni inte fattar så är det här bilder från gårdagen :P



Glass i gatuhörn

Känner mig tvungen att skriva men vet inte om vad. Kan säga att om jag fortsätter som nu med mitt glass ätande kommer jag var ganska rund o go när skolan börjar igen ;P Men vad vore väl livet utan glass??
Ställde en fråga till Anna igår om vad hon tror skulle hända om glass vart förbjudet att sälja och man inte fick äta det mer. Kom fram till att man skulle ha en glassmaskin gömd i källaren och sälja glassen man gjort dyrt i något mörkt gatuhörn.
Tog massa roliga bilder med Anna igår, kanske kan lägga upp dem senare. Vi var lite akrobatiska kan man säga ;D

Såg Tim Burtons Alice I Underlandet i fredags och kan bara säga att jag ÄLSKAR den! Trodde den skulle vara mer lik den vanliga verisonen men tyckte de var väldigt olika. Katten var söt och haren som kastade saker hela tiden var rolig. Så klart var Johnny Depp bra ;D


Tja Fan 8D

Vi sitter här i venten å spelar lite dotA. Å pushar på å smeker, med motsåndet vi leker (lekr x'D(interntskämt!)).
Ja nu vet ni det.
Jag och Johanna ska titta på Star Wars sen, det lova hon nu ;)
Jag längtar SÅÅÅÅÅ mycket!!

Har ändrat designen på bloggen, vad tycker ni? Fint eller fint?!
Har lagt ner väldigt mycket arbete i alla fall.

Nu dunstar vi, Hej Då!

Anna-Korv och Johanna-Kung



Likadana skor

Hejsan alla lediga vänner!
Första dagen på sommarlovet och det regnar, suveränt. ;)
Började dagen med sovmorgon och sedan ut och joggade lite. Det vill jag ha mer av, efter all tårta kommer jag nog gå upp några kilon om jag inte tränar :P
Mega intressant inlägg känner jag. Är kul att slösa bort tid för de som läser det här, hehe :D
Vill bara kommentera att man inte ska köpa skor på skopunkten om man vill vara ensam om att ha den sorten. På avslutningen var det i alla fall en person med lika dana skor som jag hade på mig och såg minst två personer som hade likadana svarta som jag köpte för ett tag sedan och har bild på här. Anna hade ett par skor jag nästan tänkte köpa, men hon hade i svart då. Och en gång när jag var på skopunkten var det två personer bakom mig som provade var sitt par olika skor och båda de sorterna hade jag hemma :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









Skon jag hade igår (fast hade två)



Sommarlov!!!

Äntligen, nu är det sommarlov! Fast känns inte riktigt som det eftersom det är så kallt ute...
Men dagen har varit trevlig även fast vädret inte var det bästa. Våran klass vann ju klasskampen på dagen då, lite stolta. Blir tårta när vi kommer tillbaka till skolan i höst. Kan knappt vänta...;P Efter klasskampen fick man skynda hem och byta om och göra sig i ordning. Tog jättelång tid att fixa håret och sen så fort man går ut blir det förstört förstås. Men tog några fina bilder med Anna och Isabelle.


Sådär fina var vi på förmiddagen om någon undrar


Isabelle lite finklädd


Coolingarna Anna och jag, lite sned bild bara


Lite cool


Mitt hår var lockigt ett tag..


Fikade innan vi gick till kyrkan.
Älskar bilden! ;D


Vi fick våra betyg med, vart ganska nöjd med mitt.

Sedan blev det hem och grilla. Blir inte tårta förens imorgon. Snart ska jag nog mysa lite och kolla på filmen jag fick av Tobias, Alice I Underlandet. Har längtat efter den filmen!
Ha ett bra sommarlov nu alla!


Inte långt kvar!

Imorgon är det dags, äntligen! Sommarlovet är så nära nu.
Men idag har jag spelat kubb med Sofia i duggregn :) Det är det svensk sommar handlar om. Kubb, regn, bonebränna, grillat och att tävla om vem som har flest myggbätt. Finns det något bättre?
Kollade också på Mission Impossible, låten är så himla cool :D Måste bara lägga upp den därför.



Här kommer lite bilder från shoppingen i fredags (lite sent kanske ;D)


Köpte kavaj från Monki och T-shirt från Carlings
Tycker bilden vart lite gulligt på något sätt ;D


Anna och jag provade lite kläder vi tyckte Isabelle skulle ha på avslutningen ;)


Anna ser tjock ut xD
Kan inte sluta tänka på kaniner och kängurur när jag ser de där dräkterna.


Gjorde manikyr och pedikyr förut.
Såg kul ut när jag tog papper runt tårna xP
Ser ut som massa ludd eller något..


Think of me

Har varit helt besatt av den här låten idag, eller har gått och sjungt på den men kunde inte texten xP
Så var ju tvungen att kolla upp den och nu tänker jag lägga upp den och en video här!
Älskar Fantomen På Operan!!!!



CHRISTINE

Think of me,
think of me, fondly,
when we've said
goodbye.
Remember me
once in a while -
please promise me
you'll try.

When you find
that, once
again, you long
to take your heart back
and be free -
if you
ever find
a moment,
spare a thought
for me ...

We never said
our love
was evergreen,
or as unchanging
as the sea -
but if
you can still
remember,
stop and think
of me ...

Think of all the things
we've said and seen -
don't think about the way
things might have been ...

Think of me,
think of me waking,
silent and
resigned.
Imagine me,
trying to hard
to put you
from my mind.

Recall those days,
look back on
all those times,
think of the things
we'll never do -
there will
never be
a day, when
I won't think
of you ...

RAOUL

Can it be?
Can it be Christine?

Bravo!

Long ago
it seems so long ago
how young and innocent we were
She may
not remember
me, but
I remember
her ...

CHRISTINE

We never said
our love
was evergreen
or as unchanging
as the sea -
but please
promise me,
that sometimes,
you wil think
of me!



Klaga inte på solbrännan

Har varit med på träningen idag då och var statist. Kan säga att det var väldigt varmt ett tag när solen lös som mäst. Fick lite ont i huvudet med men har gått över nu. Fast tror inte jag blivit så mycket solbränd så det är ju tummen upp :) Vill bara tillägga att det kan vara lite jobbigt med alla som säger typ "vad blek jag är, är nästan inte alls brun". Tänk bara på de som mig som knappt kan vara i solen. Om jag skulle lägga mig och sola skulle jag komma in knallröd eller nått. Måste bada i solskydd hela sommaren. Så klaga inte, det ska jag försöka att inte göra i alla fall *host*.
Men nu ska jag nog käka vattenmelon så gå och göm er! Eller så kan ni bara släcka lampan, tänk på miljön licksom ;)


Snygg bil va? Tycker ni att jag passar i glasögon eller? ;)
(gillar smajlet, inte!)


fredag OCH lördag

Okej, börjar med att säga att hade en trevlig fredag med Anna och Isabelle. Åkte till Linköping och på kvällen spelade vi lite spel. Innan vi åkte till stan sa Isabelle att hon skulle komma hem med massa påsar och jag sa att jag inte skulle köpa något. Gissa vem som hade shoppat som en galning och vem som nästan inte köpt något :P Så typiskt mig.


Miffar i Linköping

Lördag idag, Isabelle sov hos mig i natt för vi skulle iväg på teater träning idag. Vi kollade på när Teater Traska körde igenom sin pjäs och sedan bestämde jag mig för att vara med som statist :) Så imorgon ska jag dit igen och vara med lite här och där i olika scener. Var vääldigt länge sedan jag spelade teater känns det som. Tror det är ca ett och ett halvt år sedan nu. Teater Så Klart var en härlig tid...


En gammal (och ful) bild på mig när jag spelade min senaste pjäs.

Kom att tänka på en sak förut. Är det bara jag eller är det andra som brukar när t.ex. någon i en skräckfilm ska gå in i ett rum som man bara vet att mördaren är i säga till personen "gå inte in dit" eller i deckare säga redan i början "det är den personen som är mördaren"? Fast de lyssnar alldrig, de blir alltid lika förvånade i slutet...


Allt kan hända

Okej, vet inte riktigt vad jag ska skriva...
Är äntligen klar med underlag-för-utvecklingssamtalslappen. Gud vad tråkigt det är att göra de där lapparna!
Pia ringde förut och sa att jag kunde vara med på TeaterTraskas träning i helgen. Om jag kom skulle jag få statist roller. Tycker det verkar kul bara det att jag känner ingen där... Men ska nog dit, någon som vill ge mig support?

Eftersom jag inte har något att skriva om skriver jag om boken jag läste ut förra veckan.
Allt Kan Hända av Stephen King är en bok med 14 korta noveller i. Tycker den var väldigt bra, spännande historier och lite läskiga, precis som jag vill ha det ;D Så är de ju inte så långa så man kan läsa ut hela historien på en gång, bra för en som mig som läser långsamt. Då har man inte glömt hur den började. Tyckte alla noveller var bra men de som jag gillade lite mer var Eluiras små systrar, Vägviruset drar norrut, Mannen i den svart kostymen, 1408 (som också finns som film) och Lyckeslanten. Läs!

 


Milan Stankovic

Beograd, Beograd!
Ja Bezobrazan!

Den låten är så bra :D
Fast om man översätter texten på googel bli det typ

Belgrade, Belgrad!
Jag fet?

Lite konstig...

Men bara för att han ser så coolt ut lägger jag upp en video med honom ;)
(Vet inte varför texten vart konstig...)

 


Minigölf

He-Hej! :D
Vädret var på mins sida idag så var ute med Anna förut. Vi kollade på kläder, körde minigolf (årets första, jag van då!!), kollade på gamla bilar och köpte glass. Testade så klart en ny smak, fast den var inte så jätte god. Var någon med annanas.
Annars har jag fixat MVG på musiken 8D Är så stolt över mig själv.


Testade lite snygga brillor


Jag fick i bollen i den omöjliga banan på bara två slag!
Rätt stolt


Glassen vi åt, Anna slemmade ;P


RSS 2.0