Valentine's day! :D

Nu blir det att titta på Valentine's day! :)








Nagelakuten

Mina naglar är i behov av storrenovering.
Frågan är bara vilket nagellack jag ska välja ... hm, tror att jag tar ett ljusrosa :)



Swedes

Ibland blir jag så himla trött på svenskar och den inofficiella jante-lagen, som faktiskt är gammalt groll från 1700-talet(!).
Get over it.

Skulle kunna skriva ett långt inlägg om denna företéelse, men jag väljer att avstå.



Don't stop, stop the music

Slutar dagen med att tipsa om en låt som både jag och Johanna diggar - en dansk snubbe.


Natteravn - Rasmus Seebach

What's the deal with it?!

Okej, nu är det så att jag kan inte fatta hur en del människor ser på saker och ting.
Smaken är som baken brukar man säga, men nu tycker jag faktiskt att det har gått för långt!

En gång när jag var inne på Bikbok med Johanna såg vi heldressar (jag jag vet inte direkt vad jag ska kalla det) som gick i pastellfärger.
När vi provade dom så brast vi ut i skratt, för det vi såg framför oss såg mer ut som två gravida kaniner än två människor.
Om jag ska vara ärlig så framhävde den ingenting var det gällde modeväg.
Men tydligen så har det blivit en stor hit i Norge bland fjortisar där, så tydligen går det med vinst.
Om jag ska säga något possitivt om dom så kan de väll vara bra att ha vid extrem kyla, kanske därför det har blivit så stort i Norge.









Så vad tycker ni, hiss eller diss?



Anna rycker in! + Bildboooom!

Ja som ni ser så skriver faktiskt jag den här gången! Men jag har också en anledning.
Det är så att lilla Johanna har farit till sin kära farmor och kommer hem på söndag. Så jag har alltså fått den ärade uppgiften att underhålla dom läsarna som läser denna blogg.

Som Johanna tidigare har skrivit så har vi haft två stycken photosessions, så nu kommer jag bild bomda er med bilder från det :D

































































































Såja, nu fick ni lite att titta på! :)


Fotografering i regnet del 2









Tog många flera bilder med dessa snygga kläder, kommer kanske visa någon annan gång. Men nu fösöker vi göra en film, hehe.


Fotografering i regnet









Tog massa bilder i regnet med Anna förut. Tog de flesta med hennes kamera så hade bara några på min, mest på mig. :P Jag visar upp höstens snyggaste mode ;D Visar mer i morgon troligen. Tycker ni bilderna blev bra? :)


Vanilla Sky

Funderade vad jag skulle skriva om och fick bli om filmen jag såg igår :)

Igår på TV4Plus visade filmen Vanilla Sky med bl.a. Tom Crusie, Penélope Cruz och Cameron Diaz. Läs om handlingen här.  I tidningen tv14 gav de filmen ett + men jag skulle ge den fyra ++++. Tycker den var bra, intressant och duktiga skådisar. Värd att se. :)



I kväll visar de filmen Collateral på TV4Plus kl. 22.00, även där är Tom Curise med. Tror det blir att se den. ;)


Var i stugan idag...


Min goda lunch, tummen upp för den. :)


Gott! Bilden är inte så smickrande men ville visa hur smaskigt det var ;)


Försökte lyssna på radio men var dålig mottagning. Men hittade ett sätt det fungera på :D


Flöt omkring lite i poolen, fast bikinin blev blöt och jag hade ingen annan med mig xD Så mamma fick torka den med hårfönen :P


Guardian Angel


got2b guardian angel, värmeskydd för håret. Funkar riktigt bra tycker jag, håret blir mjukare och glansigare och luktar gott. Värt priset, ca 80kr på t.ex. H&M eller Åhlens.

Nu ska jag läsa del två, Fruset Blod, ur serien Vampier Academy. :D

Smidig som en katt, farlig som en tiger, listig som en morot...

..ja, det är jag det. Eller kanske inte riktigt. Tänkte jag skulle göra några yogaövningar förut. När jag gjort en eller kanske två gav jag upp. Tror inte det är något för mig, håller mig till tennis tror jag. Känns sportigare. Kom på att jag vill ha ett nytt racket.



Det här är ju rätt snyggt. Bara 1249 kr, finns att köpa här om ni inte vet vad ni ska köpa till mig när jag fyller år ;)


Tanten Robert Gustafsson

HEJ! 8D

Villa bara säga att min mormor är så rolig. Idag frågade hon mig om jag ville ha blåbär och jag sa nej. Efter ett tag säger hon ''just det, Johanna du skulle ju få blåbär'', sedan tvingar hon på mig dem. :P Var också ganska kul när hon kollade på en bild med Rolandz och sa ''kolla tanten'' när hon pekade på Robert Gustafsson. x) Undrar om hon börjar bli gammal..

Läst klart första boken ur serien Vampier Academy. Tipsar om att läsa den, ska börja i tvåan snart. Här kan ni läsa om bokens handling, orkar inte skriva själv ;)


Rolig bild ;D


Inte läsa eller alldrig höra musik

Lördagen är över och en ny söndag på G. Har kommit fram till att det bara är två veckor kvar till de sista repetitionerna  för teatern innan premiären som är om mindre än tre veckor! Spännande. :) Någon som kommer? Får hoppas det är soligt då för idag har det varit kallt och hemskt, fast lite mysigt. Sett på film och haft min stickade kofta. Känner att kvalitén på inlägget är hög, eller inte ;P Tänker lämna er ifred nu, ska läsa.

Kom att tänka på en grej för några dagar sedan. Vad skulle man klara sig sämst utan, inte ha tillgång till några böcker att läsa förutom tråkigt skola böcker, eller inte kunna lyssna på någon musik alls? För en del kanske det är enkelt men för mig är det svårt. Älskar att läsa och utan musik skulle allt vara ganska tråkigt. Massvis med saker man inte kan göra utan musik, dansa, sjunga och filmer skulle vara dö trista utan. Vad skulle ni välja?

Okej nu går jag!




Annas och Johannas första gemensamma dagens outfit

Hej! Johanna använder armstödet som aldrig förr!!!!!!!
För jag har inte använt det förut xP

Idag ni, har Anna och jag gjort gooooda muffins! :D
Vi hade glasyr på dem alla! Jag hade en jordgubbe och en vindruva, men Johanna tog bara en jordegubbe!
Intressant va, ni glömmer väll inte att anteckna! HA,HA! Nu tycker jag att Anna och jag ska göra någon liten film.


Dagens outfit


Armstöd i form av flaska





Min nya coola uppfinning :D Tycker den är ganska bra faktiskt, skönt stöd och svalkar eller värmer (bror på vattnets temperatur). Om man tröttnar på det kan man alltid panta den.


Nagelkatastrof


Målade naglarna igår men vart lite trött och så slutade det så här xP Vart inte nöjd med manikyren så gjort om det idag. Fast vart inte så fantasifullt så tog ingen bild.

Fick nya lakan av mormor i onsdags så bäddade sängen med dem idag. (De med rosorna)



Köksmästare


Ja, idag har det gjorts pannkakor. Tog med Sofia till våran stuga så hon fick se den, tyvärr var det inget bra badväder. Så gjorde lite pannkakor till lunch, jummy! Nu tror jag mina naglar är behov av en renovering. ;) Hur ska jag måla dem? Funderar på att hitta på något roligt. Visar resultatet sen om det blir bra.

I morgon ska jag försöka få Anna att göra ett inlägg, känns som att det bara är min blogg. Inte det som är syftet.


The serve king - that's me :D







Först bild på när proffset servar och sedan bild på när den lite mindre bra servar. Åkte buss (nästan privat, var en person till förrutom föraren) till Björsäter och träffade Isabelle. Blev lite tennis, eftersom jag är så duktig frösökte jag lära henne serva. Körde Nicke & Nilla spelet med, jag var riktigt bra på det. Klarade att göra tre armhävningar :D
I morgon beställer jag solsken för då vill jag bada! Stor blöt puss till er :)


Knight and day


STORT leende


STÖRRE leende


STÖRST talang ;P

Bio i Linköping med Sofia. Såg Knight And Day, bra film! Väldigt rolig och bra skådisar. Kändes lite som privat visning, var 8 st inne i salongen. Vart en liten glass hos Bosses med. :)


Hageby





Stickad tröja MQ (rea :D) Linne H&M

Var med familjen i Hageby idag och handlade. Var väldigt stort men inte så mycket affärer som i IKANO. Fast vart lite ändå :P Det på bilden (inte shortsen) och ett skärp från H&M också. Längtar tills jag kan börja använda tröjan!

Kom på att jag gör väldigt konstigt ibland när jag ska göra &-tecken eller liknande. Har jag jämt gjort :P


Åtvids ljudpunkt

Tog en promenad förut i det härliga vädret :P Tänkte på att det var ganska tyst och lungt överallt (kanske lite ljud vid en del vägar då..) förutom på ett ställe. Våran gata! Hörs från kilomteravstånd nästan, och det är inte bara våra nya grannar (men mest dem) utan alla på hela gatan eller något (fast inte vi förståss;D). Har verkligen lyckats med att hitta bästa bostaden i Åtvid måste jag säga. Kom gärna på besök så fattar ni ;L


Smile, the sun is shining! (or was..)


Myggbett eller finne? Vem vet? - myggan


Våran coola pool! Invigde den i fredags, man kunde simma i den 8P Är hemma nu och ska bli filmmys, större bild idag :)

Tror jag har ett myggbett på kinden som ser ut som en stor äcklig finne, eller så är det en finne XP Får vänta och se med spänning.


Åska och regn = film :D

Sitter och gömmer mig i sängen i stugan. Åskade förut så elen gick, kunde inte ladda datorn då :( Men har kollat på film. Fick Cocktail av mamma och tycker den var bra. Kommer nog se den igen ;) Känns som jag är inne på något Tom Cruise tema nu för såg en film med honom i går med.
Fast nu säger de att jag måste gå för Sofia ska på toa...

Kom på att jag saknar att ha rak lugg..


Inte min bästa bild precis..


Ay Ya Ya





Köpte tröjan i måndags på BikBok. På rea :D Brukar aldrig hitta något på rean men i år har turen vänt. Hoppas jag hittar mer.


Vampyrerna är tillbaka



Haha xD så himla bra, måste verkligen se den filmen!
Kommer 18 Augusti eller nått.


Knasig av värmen



Hallå knasbollar! Hoppas inte ni blir lika knasiga i värmen som jag ;D Bjuder på fin bild i alla fall. Är väldigt nöjd för har joggat :D Fast var varmt så svettades lite, hehe. Okej ni kanske inte ville veta det men då får ni försöka glömma det. I morgon ska jag äntligen få svettas på tennisplanen igen hoppas jag. Fast har ett nytt offer ;) Snart är det dags att stänga igen innan myggorna kommer, de blodsugande sömn störande bestarna! Känner att det här inlägget är väldigt intressant :P


Sommarkänslan är hög

Har badat och snart är det Morden i Midsomer, nu är det sommar på riktigt! :D
Försöker rita lite men vet inte riktigt om det är min grej. Behöver tålamod ;) Men ni kan ju få se en bild jag gjort.




Costume Play


Kanske ska testa på cosplay någon gång, eller vad tycker ni? Verkar det som min grej :P
Tycker i alla fall en del gör coola kostymer...


Bastar

Ligger utslagen i sängen. Måste vara varmaste dagen i år. Är hemma nu och bastar i mitt rum. Är ju trevligt. Kommer säkert bli kallt snart och då saknar man det här.


Sofia blåser upp våran pool :D


Semesterslö

Har semester, bara så ni vet är jag i stugan så blir ett kort inlägg. Var på båtkarneval idag. Kul. Orkar inte ladda över bilder...


Fin bild på Anna och mig


Happy Birthday To You

Idag blev det firande av en viss Sofia. Hade väldigt trevligt, åt gott och badade mycket. Tog fina bilder när vi badade på kvällen, var duktiga modeller och Olivia var duktig fotograf.
Grattis Sofia! :)


Tycker bilden vart väldigt fin


Akta för läskiga gubbar





Solig dag på  stranden idag. Fast jag gillar inte att vara i solen så satt i skuggan, det är där jag trivs bäst ;) Fick använda bikinin jag köpte igår. Var lite läskig när Anna och jag skulle gå hem. Någon läskig snubbe gick efter oss och ropade på oss. Fast vi gick ifrån honom, vet inte vad han ville...

Äntligen sommarskor!


Har äntligen köpt nya sandaler!!!! Älskar dem. Har spanat efter en sådan modell länge och hittade ett par på REA nu. Köpte nagellacket jag har på mig också och lite andra saker när jag var inne i Linköping med Anna idag. Det bästa med dagen var glassen vi köpte :D Fast gillade inte stället vi satte oss på, var ju tvungna att sätta oss på någon sten fylld med koda...


Slange, serpiente, serpent




Klänning Cubus, Skärp någon affär i Söderköping (tror jag), Armband gjort själv

Sommrig klänning dagen till ära. Var och firade min morfar som fyller år idag, så, Grattis Morfar! Blev mycket gott där kan jag säga. En del prat om ormar blev det med. Översvämning av ormar i år verkar det som. Någon som har träffat på någon läskig orm någon gång? Undrar om man skulle gilla dem mer om de hade päls...


Hallåhallå från oss

Anna slämna mig i slicket! Så här kommer en liten hälsning från oss :D




Allsång i bilen med nervevade rutor



Idag har jag åkt bil, wuhu! Eller inte, ACn är trasig så var lite bastu där inne. Åkte till  Målilla och hämta systern, hade lite släcktträff där då. Gjorde allt för att överleva i värmen. Det som var bra var att i Målilla känner jag ingen så det gjorde inget att jag skämde ut mig :D (råkade vinka till folk och lite sånt :P) Sen var det bara att åka hem och då vart det allsång i bilen (slutade när vi kom till Åtvid x)) Vad brukar ni göra när ni åker bil på semestern? Leka lekar, sjung, lyssna på musik? Eller bara sitta och stirra ut genom fönstret och kolla på den fina naturen?


Temperaturen i människokroppen snarare 40 än 37,5...





Aloha! My lips like sugar! Haha, lyssnar på den låten, är så bra :D Dagen har överlevts i havet med Anna. Tyckte det var jättekul med vågorna. Dissade nästan Anna för dem. ;D Så alltså bad och glass är vad som gällde idag och det vill jag ha mer av i sommar! ;)


Lonely in the sun









Sol och värme har det varit idag. Ätit glass och varit med Anna. Som ni ser gungade vi och spelade kort i parken. Lärde Anna massa kortspel hon inte kunde. Var nästan lite läskigt för först var vi alldeles själva i parken...
Spelade så klart tennis på kvällen, var lite varmt ett tag bara. Sanden var väldigt torr också. Nu är det dags för fredagsmyyyyyyyyyys! ;D


Annoying Orange



Rolig apelsin :D


Findus njuter i kvällssolen

Nu känns det verkligen som sommar. Kollade just på sommar med Ernst och det hör ju sommaren till. Han håller på med sina örter och gamla saker och ,så klart, går han barfota och sedan dricker kaffe. Är bara Morden i Midsomer som saknas nu.

Hade sista tennisträningen i dag och kanske sista gången vi ser Christoffer. Men han fick ju en present av mig kan man ju säga ;)

Sov sött, vakna gött!



RSS 2.0